Saeco Service

Termeni și condiții

Site-ul saeco-service.ro (SITE) este operat de M&A NEXT TRADE SRL (FIRMA). Accesul și utilizarea acestui SITE implică acceptarea acestor Termeni și condiții și a Politicii de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați SITE-ul.


1. Conținutul

Acest SITE și conținutul său nu pot fi copiate, republicate, reproduse, postate, încărcate sau distribuite, fără consimțământul prealabil în scris al FIRMEI. Trimiterile către adresa SITE-ului sunt binevenite.

Fișierele media și textele folosite pe SITE au caracter informativ. Acestea au exclusiv titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală a FIRMEI.

Site-ul este furnizat “așa cum este” și “conform disponibilității”. FIRMA nu poate fi trasă la răspundere pentru pagube sau prejudicii rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui SITE.

SITE-ul poate conține linkuri către alte site-uri sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de FIRMA. Nu avem control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor niciunui site sau serviciu terț și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea.


2. Contractul

CONTRACTUL se referă la obligația FIRMEI de a furniza produsele/serviciile solicitate de client, după confirmarea prealabilă din partea FIRMEI.

Eventuala notificare automată primită pe email nu este considerată o confirmare și, drept urmare, nu este considerată un CONTRACT.Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificați oricând prin actualizarea SITE-ului, aceste modificări devenind obligatorii și cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENTII.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la:
contact@saeco-service.ro
M&A NEXT TRADE SRL
C.I.F. : RO 35506842
Sediu social: Strada eroului 77a, sat Chiajna, comuna Chiajna, Ilfov
Nr inregistrare: J23/304/2016